Tuesday, October 13, 2015

Random



Setiap orang mesti ada satu (atau lebih) 'passion' kan. Macam organizing junkie, sports, photography etc.

As for me, I'm a stationery junkie. Not too hardcore lah. Cuma kalau ada extra bucks, masuk stationery store, memang ada high probability to spend on few sticks of pen, highlighters dan yang sekutu.

Maybe la minat ni telah dipupuk ( huaa dipupuk) since I was in kindergarten. Abah and mama are the type of parents who love to bring their kids to the stationery store. Dah masuk tu wajib la beli jugak. Bawak colour pencils 36 batang tu, tunjuk kat abah sambil buat muka Puss in Boot. 

Sampai mama seboleh mungkin nak avoid kalau ajak dia jalan depan stationery store. Alaa, jalan je ma.. Tapi end up membeli jugak hikhik.

Tapi tu zaman full time stay rumah. Sekarang zaman study jauh, kurang sikit nafsu sebab kena fikir belanja lain. Baru tauuu haha.

And benda ni akan related dengan passion organizing, decorating and other artsy stuffs. Nampak sangat indoor person. Sangat lain dengan hencek Hazim ni. A very outdoor person. Hiking lah, mancing lah, sports bla bla :D


Job konvo UTeM ke-11. Jadi peneman je, tak cukup syarat nak jadi tag :)