Thursday, June 11, 2015

Busy Life!

Assalamualaikum w.b.t

Okay ni rekod paling lama tak hapdet blog. Semua ni gara-gara subjek semua killer. Last post I did mentioned about embracing myself kan. Ekekeke.

Tup2 sekarang dah nak final exam. 16-22hb Jun 2015. Lepas tu, 29hb Jun start LI.

Assignment ada pending lagi. Cehhh..
Tensi tau dengan sorang lecturer ni. Dia punya projek dah macam untuk real engineer. Sampai brader brader master and final year pelik tengok kami tetiap hari masuk lab research nak siapkan assignment.

Alhamdulillah, my team mates a.k.a housemates a.k.a bestpreng semua sangat cooperative. Sama sama usaha nak siapkan assignment. Walaupun tak okay sangat, but puas hati sebab kami dah put a lot of efforts, time and energy.

Another highlighted event, my only sister got married!! *cheer*
Nanti la buat post wedding dia. Sebab kenduri side lelaki hari Sabtu ni.
Our lives just got merrier :))

I have been through tough time. Really tough.
Nasib baik my beloved ones selalu ada.
Family and hencek Hazim, my most reliable support system
Friends yg tak bosan bagi supportive words and helps
Kekucing yang selalu buat kakak Ayang happy..
Thanks semua :)