Saturday, February 7, 2015

Embracing Myself ;)

Assalamualaikum w.b.t

Haiyok, nak update blog pun jarang. Ni belum lagi start new semester, setakat duk rumah goyang kaki. Nanti dah start kuliah lagi la kan. Subjek pulak pembunuh pembunuh belaka. Harap harap boleh tempuh macam sem lepas  ;). Tambah pulak sem depan ada LI (Latihan industri)..

Mentioning LI, tak apply lagi oi.
Sepatutnya dah kena apply ni. Takmau last minit..
Dah siap list kilang electronics kat Penang ni altogether with the contact persons. Nasib baik la Penang ni banyak kilang elektronik. Dekat plak dari rumah. Kalau dapat implement kat sini, alhamdulillah. Stay kat rumah je :)

So sekarang tengah pening nak prepare resume.
First timer la katakan. Graduate dari matriculation, memang banyak kurang skill. Daripada skill dalam lab, sampai la ke skill nak prepare benda benda gini. Hehe.. Tapi takpa, boleh belajaq kan =)


May Allah ease ;)