Tuesday, April 23, 2013

Testingg :)

Assalamualaikum..

Haa dah la tak pi class kan. Baikk punyaa update blog. Hihi..

Actually cik Iylia nak test apps Blogger ni.

Senang sket kan boleh update guna phone..

Cik Iylia kan dalam progress nak run business :p

Okay tu ja. Nak siap pi kelas lagi satu..

Daaa..
XOXO

Thursday, April 11, 2013

Baby Baru :)

Assalamualaikum..

Hihi lupa pulak nak update pasal new baby kat rumah. Few weeks ago, kakak bagitau dapat 3 ekor kucing baka Persian free. Cik Iylia pon macam, "Whaaat? Amik amik amik!!" Excited mak nokss. Iyerla bukan murah kalau nak beli kat kedai. Tambahan pulak ada warna oyen. Cik Iylia memang dah lama mengidam kucing oyen ni. So, masa balik cuti midsem ni, bawak balik baby ni sekali ke Penang. Tapi baby ni sukaa sangat eyak ciyit. Taktau la napa. Tapi sekarang alhamdulillah dah okay sikit.. So sekarang total kucing kat rumah 5 ekor. Hihi.. Sekor mak lang dah amik, lagi sekor kakak bela kat KL.



Happy sangat!




Wednesday, April 10, 2013

R&D Engineer

Assalamualaikum w.b.t




apakah? hihi.

This is the assignment that has been tasked during this mid semester break.

Hmm it looks kinda interesting. Still dalam research process. Nak guna components apa, macam mana rupa circuitnya..

Tak bawak balik kitab pulak. Takpa, ada soft copy kitab tu ada dalam laptop. 

Tapi saya tak selesa refer e-book. 
I'd prefer using the actual book la. Walaupun kena spend around RM100 per book, tapi rasa puas. Boleh simpan kan untuk reference in the future. Tak apa, buku tak akan hilang kalau jaga elok elok. 
Kalau e-book, buatnya laptop rosak? Habiss.



Okay esok in shaa Allah nak start buat draft task ni.