Thursday, January 31, 2013

:')

Moga diberi kesabaran dan kekuatan menempuhi ujian hati ini.. Bangun dan kembali tersenyum.



Setiap perkara pasti ada hikmahnya

والله أعلمُ بالـصـواب

:)


Tuesday, January 29, 2013

The Second Chance ;)

Assalamualaikum.

Hii..

Ehh tak ada pun entry pasal Semester 1? hihi. Dah draft, banyak lagi gambau nak insert. About 80% lagi nak siap ;)

Talking about semester 1, unofficial result untuk semester 1 final examination dah keluar.

..hemmm.

Hihi untuk apa mengeluh dengan hasil kerja kita sendiri kan?

Alhamdulillah, masih diberi peluang untuk terus berjuang ;)

Walaupun cukup-cukup makan, tapi dah cukup untuk motivate diri ini..

marilah bersyukur dengan apa yang dikurniakan Allah SWT..

Setiap ujian yang diberiNya, pasti ada hikmah :)

Sentiasa berhusnuzon. Be optimistic..

Kita tak gagal selagi kita bangkit kembali.


Friday, January 25, 2013

:)

Assalamualaikum..

Hi! Long time no write write..
Been so busy dengan final. Sekarang dah habis and dah ada kat Penang. Dah almost 2 minggu. Tapi still tak ada mood untuk update..

Banyak sebenarnya nak story mory. Sekarang dah busy kemas rumah untuk renovations pulak..

InshaAllah nanti nak update pasal life kat UTeM sepanjang semester 1 First Year ;)

Within 5 months tu, macam-macam hal jadi. Some of them were good, while the rest tu macam.. errr .

Hihi.