Monday, September 12, 2011

Pesta Tanglung @ KMK :)

Salam peeps :)

Oke yesterday kitorang buat pesta tanglung taww..gilerr besstt..*erghh*. Dak aih kemarin KMK buat Pesta Tanglung. Fully organised by Chinese student. Wa salute Chinese students ni sebab depa bersungguh-sungguh buat and benda tu berhasil :)

Okay la malaih nak sembang banyak. Jom layan gambaq.
(acecece sejak ada kamera pulaih, kerek ja suruh orang tengok gambaq kan)




Ada game macam-macam..











Ada juai kipas dengan tanglung..





Sapa beli tiket, boleh tengok persembahan and dapat free moon kek :)



Yeahh..



Oih malu oih >__<






ps : saya one of the event photographers. Letih tapi seronok ^___^

Tuesday, September 6, 2011

Raya 2011

Salam peeps :)

Tuudiiaa baru nak buat post raya. Well, I kan engineer, haruslah busy (muntah pink)

Raya this year, not bad la. Dengan kehadiran buah hati pengarang jantung sebagai peneman, Rayaku menjadi lebih indah. Haakss..

Rileks, jangan gelabah. Bukan buah hati pengarang jantung ehem ehem mahupun cahaya mata, tetapi ianya sebuah "ketoi merah"(according to my abah). Cer teka cer teka.. bagi clue sikit, "ooohh begini rasanya cinta..lallaalala" ;D

Terima kasih,abah, mama :)







Haha yang itu ja. Malas pulak nak upload banyak-banyak. MP besaq, lambat. Aku banyak kerja ;D

Selamat Hari Raya Aidilfiti. Maaf Zahir Batin :I

Friday, September 2, 2011

Coming :)

" Gambaq-gambaq ada. Masa ja takdak. Nanti saya update raya. Weekend ni kot. "

ps : nak balik Penang lagi minggu depan.
^_____________^